• Načítám...
>

Park na Karlově náměstí se proměnil v Karlovo království

  • 3. prosince 2023,
  • 22:20,
  • PRAHA 2,
  • Veronika Kuželková

Městská část Praha 2, která každoročně pořádá pro své občany sérii předvánočních akcí, letos přichází s novinkou. Kromě ulic vánočně radnice vyzdobila i park na Karlově náměstí. Díky 3D instalacím zde vznikl LED park Karlovo království, který spolu s ostatní výzdobou navodil tu pravou vánoční atmosféru.

Reklama

Karlovo náměstí se rozsvítilo v duchu Vánoc. Světelné 3D instalace s příznačným názvem Karlovo království představili zástupci městské části Praha 2 za doprovodu hudebního vystoupení žáků Základní školy Vratislavova. 

"Tak děti jsou vždy úžasné. Já se vždycky těším, když někde vystupujeme, protože to celé vystoupení nabije nejenom mě a diváky, ale ty děti jsou prostě, ony krásně padají z nebe jako dnešní sníh. My máme průběžně opravdu nácvik repertoáru tak, abychom byli vždy připravení všude za každých okolností zpívat k dané akci, takže my cvičíme stále, stále velmi pilně," řekla Eva Kleinová - sbormistryně ZŠ Vratislavova.

Projekt je vyvrcholením dlouhodobé vynikající spolupráce městské části Praha 2 a Technologie hlavního města Prahy a zároveň předzvěstí očekávané proměny Karlova náměstí.

"Já to hodnotím bezvadně, protože na to, že máme počasí, které je dneska opravdu zimní, metrologicky začíná zima, tak je to tak a já jsem si myslel, že to trošku odradí a neodradilo, takže máme to tady bezvadné, lidé mají dobrou náladu a mám z toho hroznou radost," řekl Jan Korseska (ODS) - starosta MČ Praha 2.

Vánočně naladěný LED park budou moci Pražané a další návštěvníci obdivovat každý večer až do Tří králů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu