• Načítám...
>

Maria Madonna uchvátila diváky v RockOpeře Praha

  • 27. března 2024,
  • 15:06,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

Maria Madonna se hraje dvakrát ročně. Důvod je jednoduchý. Příběh je o Marii a Ježíši a tak se nabízí připomínat ho před svátky jara a před Vánoci.

Reklama

Maria Madonna. To je příběh, který vás uchvátí v divadle RockOpera Praha a ve kterém hrají umělci nejrůznějších národností. 

"Zaprvé je to rockové až metalové, máme živého hada, máme skvělé akrobaty z celého světa, slyšíte tady angličtinu, protože naši umělci se domlouvají v angličtině," řekla Pavla Forest - libretistka a zpěvačka.

Rocková opera nás zavede do počátku nových dějin lidstva. Na scéně se objeví postupně Jidáš, Ježíš, ale především matka a žena Marie Madonna.

"Jsem dospělá Marie, všechno už v podstatě vím a musím se smířit s tím osudem svého syna," řekla Pavla Forest - libretistka a zpěvačka.

"Já jsem na začátku, kdy ten příběh začíná a tancuji tam s Ježíškem, s tím Kristankem, který už trošku vyrostl, ale myslím, že se to tam pořád strašně hodí a potom tam do toho ještě zpívám a growluji," řekla Maru Steigerwald - zpěvačka a herečka.

"Jsem Pilát. Historie ví o tom, že Pilát Pontský byl ten, který toho Ježíše bránil," řekl Jiří Zonyga - zpěvák a herec.

"Jidáše tady zpívám, za chvíli asi uvidíte nějaké prostřihy z představení, udělali jsme to tady skvěle, máme tady skvělou živou kapelu, jsou to všechno původní kusy paní Pavly Forest a Milana Steigerwalda coby výhradních autorů," řekl Viktor Dyk - zpěvák a herec.

Děj, který mapuje příběh o Ježíši až do období Velikonoc, přišel zhlédnout i známý muzikant, zpěvák, frontman kapely Olympic a čestný host večera Petr Janda. 

"Je to taková shoda okolností a náhod, já jsem tady nebyl asi 20 let, ale abych pravdu řekl, tak jezdím dost často kolem a říkal jsem si, že se sem musím někdy přijít zase po tolika letech podívat," řekl Petr Janda - muzikant a zpěvák.

Tento rockoperní kus se hraje dvakrát do roka. Jednou před Velikonocemi, podruhé před Vánoci, takže koncem roku se na vás v divadle RockOpera opět těší Maria Madonna. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu