• Načítám...
>

Řepy mají nejmodernější pobočku pošty v republice

  • 15. prosince 2021,
  • 15:09,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

V Obchodním centru Řepy již několik měsíců funguje nově zrekonstruovaná pobočka České pošty. Její součástí jsou také dvě malé jednací místnosti. Ty jsou určené klientům, kteří si chtějí sednout ke stolu či vyžadují diskrétnější prostředí.

Reklama

Téměř čtvrt roku mají obyvatelé Prahy 17 k dispozici nově zrekonstruovanou pobočku České pošty. Ta se nachází v Obchodním centru Řepy a patří mezi nejmodernější pobočky v republice. 

"Už z těch prostor vidíme, že ten koncept je velmi vzdušný, tak aby se tady lidé cítili příjemně, aby zde nebyli nějakým způsobem na malém prostoru, na to jsme dali veliký důraz. Celkem je tady 6 přepážek, je tady veliká Balíkovna, takže věřím, že lidé z městské části si sem najdou cestu a že ty poštovní služby, které zde budou vyřizovat, budou bez problému," řekl Matyáš Vitík, tiskový mluvčí České pošty.

Součástí pobočky jsou také dvě malé jednací místnosti. Ty mohou klienti pošty libovolně využívat.

"Může se stát, že na poštu přijdete, potřebujete si něco vyplnit, potřebujete zadat nějaké údaje, tak abyste to nemuseli dělat "na koleni", proto jsme tady udělali takové malé jednací místnosti, kde lidé diskrétně mohou využít ten prostor, mohou si tam nadepsat podací lístky a podobně. Je to tady připraveno pro ně, takže veškerý ten servis, který jsme připravovali, tak jsme dělali proklientsky, aby člověk, když sem přijde, se tady cítil bezpečně a komfortně a aby se sem třeba i rád vracel," řekl Matyáš Vitík, tiskový mluvčí České pošty.

Obyvatelé Prahy 17 novou podobu pošty vítají. O tom svědčí i výsledky průzkumu, který dělala radnice městské části.

"My jsme si aktivně vyžádali přes sociální sítě a přes naše Centrum sociálně zdravotních služeb názory občanů na novou pobočku, na chod nové pobočky a pokud budeme mluvit o pobočce jako takové, netýká se to doručování, tak ty reakce jsou víceméně kladné, pokud dostáváme, tak spíše podněty a návrhy, co by šlo zlepšit," řekla Alena Kopejtková, starostka MČ Praha 17.

Veškeré podněty vedení městské části řeší s Českou poštou a snaží se najít takový kompromis, který by vyhovoval všem stranám.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu