V Praze se otevřelo nové zábavní centrum

  • 8. ledna 2020,
  • 14:27

Skákat na trampolíně, dělat salta a přemety nebo zdolávat různé úkoly. Tyto atrakce můžete vyzkoušet v nově otevřeném centru Jump ve Štěrboholech. Co vše je zde možné dělat vám ukážeme v následující reportáži.

Reklama

Skákání na trampolínách je v naší metropoli stále více oblíbené. Takzvaná jumpingová centra nabízejí i různé doprovodné atrakce, které mohou zájemci kombinovat se skákáním. Jedno z takových bylo otevřeno nedávno ve Štěrboholech, které jsme s naším štábem osobně navštívili.

"Máme standardní trampolíny Freejump, kde máme basketbalové koše, máme tam atletickou trampolínu, olympijskou trampolínu, máme dodgeball arénu, vybíjenou, kde lidé překonávají, hrají proti sobě vybíjenou a mohou hrát volejbal, což je taková nestandardní věc na trampolínách. A pak máme šikmé trampolíny, kde lidé skáčou do pěnových kostek," řekl Jakub Ploc, majitel centra.

V tomto centru se vyřádí zejména děti. Na své si však přijdou i dospělí, kteří mají rádi pohyb a zábavu. Pokud vám bude scházet parťák, nevadí. Stačí oslovit místního trenéra, který vám rád poradí, jak se co nejlépe a co nejrychleji naučit např. salto nebo jiný gymnastický prvek.

"Když přijde někdo sám, je dobré k tomu trenérovi nebo animátorovi zajít a říci, že je tady sám a neví co tady má dělat. Kdo je úplný nováček, tak jakýkoliv trenér ho tady dokáže naučit to salto vpřed, což je velice jednoduchý trik," řekla Lada Pešková, animátorka.

V případě, že byste si potřebovali alespoň na chvíli odpočinout od skákání, k dispozici jsou i hry, které jsou určeny jak pro jednotlivce, tak i pro menší skupiny nadšenců.

"Hlavní atrakce je pro nás Wipe out, kde je točící kladina ve dvou úrovních. Člověk musí překonávat, má tam různé rychlosti. Je to hlavně pro ty starší, pro rodiče. Není to taková obvyklá atrakce. V Praze jsme první, kteří ji máme. Pak je tu dětský labyrint, kde se schová kolem 30 dětí a má 370 kubických metrů. Jsou tam 2 skluzavky standardní, skluzavky na kruzích, je tam Ninja faktor na čas, kde si člověk může proběhnout dráhu a překonávat různé překážky," řekl Jakub Ploc.

Toto centrum je také zajímavé tím, že ho mohou rodiče využít jako příměstský tábor. Děti zde mohou strávit večer pod dohledem animátorů a zároveň přespat do druhého dne.

"Večer nám přivezou navečeřené dítě a my už se o něj postaráme, budeme skákat do noci a ráno zase dítě mohou v klidu odvézt a oni mají čas pro sebe a my se jim tady o děti postaráme, děti si odvezou krásný zážitek," řekl Jakub Ploc.

Skákací park mohou zájemci navštívit každý den včetně svátků a víkendů. Stačí si s sebou vzít sportovní oblečení a protiskluzové ponožky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu