Aquapalace Praha láká na virtuální realitu

  • 29. ledna 2020,
  • 18:29

Vesmír. To je téma, které bude provázet celé jarní prázdniny v Aquapalace Praha. Pro návštěvníky tu kromě oblíbených animačních programů mají nově připravenou také například hernu pro virtuální realitu.

Reklama

Aquapalace Praha představil svůj program na blížící se jarní prázdniny. Ty budou ve znamení vesmíru a pro návštěvníky tu mají připraveno hned několik novinek.

"Jarní prázdniny jsou pro nás velmi důležitým obdobím, kdy k nám chodí hodně lidí. Proto jsme v letošním roce připravili další rozvoj virtuální reality v Aquapalace Praha. V loňském roce jsme začali s virtuální realitou na tobogánu, která se velmi osvědčila. V loňském roce ji využilo 100 tisíc našich návštěvníků," řekl Pavel Klaška, ředitel marketingu Aquapalace Praha.

Jednou z novinek, kterou mohou návštěvníci ozkoušet, je tzv. šnorchlovací virtuální realita.

"Klient u nás šnorchluje v našem bazénu a při tom se pohybuje v Rudém moři, v Korálovém moři, případně ve vesmíru. Podle toho, co si vybere," řekl Pavel Klaška.

Od počátku února můžete během své návštěvy v Aquapalace Praha využít také hernu na virtuální realitu. Ta nabízí celkem 8 boxů pro hraní her.

"Když přijde sem dolů k nám, tak si u nás vybere hru z katalogu, přihlásí se čipem a získává 10 minut hraní v jakémkoliv boxu. Tady u nás máme v tuto chvíli 4 hry a chystáme to rozšiřovat. Každý měsíc budeme přidávat nové hry," řekl Dan Broulík, ředitel Avatar zone.

Součástí herny bude také unikátní greenscreen zóna.

"Je to unikátní záležitost. Funguje to tak, že kamera snímá zákazníka v té hře na zeleném pozadí a zelené pozadí se naklíčuje přímo ze hry. Takže je to napojené přímo na tu konkrétní hru. Dokonce se může dát i pohyblivá kamera, takže to pak vypadá, že opravdu toho zákazníka někdo zabírá přímo v té hře," řekl Dan Broulík.

Celé jarní prázdniny tu bude pro děti po celý den připravený také animační program. Ten bude o víkendech doplněný např. o hudební vystoupení nebo turnaj ve virtuální realitě.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu