• Načítám...
>

V Řepích měli senioři vánoční setkání

  • 17. prosince 2020,
  • 15:21,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Senioři z Prahy 17 se sešli na zahradě Centra sociálně zdravotních služeb v Řepích, aby si navodili vánoční atmosféru. Vše dobré jim, kromě ředitele centra, přišla popřát i starostka Jitka Synková a přinesla pro ně i malé dárky.

Reklama

Městská část Praha 17 a Centrum sociálně zdravotních služeb Řepy uspořádaly předvánoční setkání seniorů.

"Využili jsme možnosti setkat se u nás na zahradě, protože se letos seniorské kluby nemohou scházet. Tak jsme je chtěli potěšit alespoň malým dárečkem. Rozdáváme jim kytičky. Městská část nechala vyrobit drobnou brožuru k výročí bitvy na Bílé hoře. Jelikož jsme nemohli dělat žádné plánované akce, tak jim k tomu dáváme i tuto brožurku," konstatovala Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

"Chtěli jsme prostě umožnit našim seniorům i v tomto nelehkém období, aby měli alespoň pocit, že jsou svátky. Že se můžeme setkat při dodržení všech epidemiologických zásad. Přes všechny pandemické problémy, jsme chtěli umožnit setkání a navodit předvánoční atmosféru, aby lidé měli pocit, že jsme na ně nezapomněli," uvedl Jiří Kadlec, ředitel Centra sociálně zdravotních služeb Řepy.

K vánoční atmosféře patří i přání a poděkování, o které se postarala starostka Jitka Synková .

"Já bych jim především chtěla poděkovat za uplynulý rok. Za to, jak byli určitě všichni k sobě ohleduplní, a jak chápou situaci, která tady je. Chtěla bych jim popřát především zdraví, protože v tuto dobu máme všichni především toto přání. A aby měli možnost se alespoň na chvilku potkat se svými blízkými," zdůraznila Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Místní centrum sociálně zdravotních služeb má i v této době více než napilno. Především terénní pracovnice se totiž takřka nezastaví.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu