• Načítám...
>

Komunikace v ulici Beranových se dočká opravy

  • 4. srpna 2023,
  • 20:10,
  • PRAHA 18,
  • Ondřej Švec

V městské části Praha 18 Letňany začne rozsáhlá oprava silničních komunikací v ulicích Beranových a Veselská. Práce budou rozděleny celkem na tři etapy, přičemž ta první začíná už v úterý 8. srpna. Všichni dotčení musí počítat s výrazným dopravním omezením, práce totiž nebudou probíhat kyvadlově, ale najednou. Občané proto budou včas informováni prostřednictvím letáků, které jim přijdou do schránek. Důležité informace o objízdných trasách, o tom, jak bude vedena doprava včetně MHD, jsou na webu a Facebooku městské části Praha 18. Ta zároveň vyzývá řidiče k trpělivosti a shovívavosti.

Reklama

Silniční komunikace v ulici Beranových čeká náročná a dlouhá oprava, všichni řidiči, ať už ti, kteří v městské části Praha 18 - Letňany bydlí nebo jí zrovna projíždí, se proto musí mít na pozoru a musí počítat s výraznými dopravními omezeními. Práce budou rozděleny celkem na tři etapy.

„Bude to od Toužimské po Rychnovskou. Druhá etapa by měla začít od Rychnovské dále až po křižovatku PVA EXPO PRAHA. Poslední etapa - jako třetí, to znamená od radnice Toužimské až po křižovatku Veselská, je naplánovaná na příští rok,“ vysvětluje místostarosta městské části Praha 18 Stanislav Nekolný (ANO).

Půjde o složitou rekonstrukci, která bude mít řadu negativních dopadů pro komfort dopravy, řidičů i samotných rezidentů. Městská část zároveň žádá všechny dotčené o trpělivost a shovívavost.

„Informace jako takové budou na webových stránkách městské části Praha 18 a na Facebooku. Tam každý přesně uvidí objížďky a také, jak bude řešena doprava, MHD a s tím spojené věci,“ upřesňuje Stanislav Nekolný (ANO), místostarosta městské části Praha 18. 

Ambicí je postupná rekonstrukce všech páteřních komunikací, kdy jde o silnice staré desítky let. Opravena už je takto celá komunikace Veselská a Tupolevova. Opravy komunikací objednává hlavní město Praha, protože silnice patří pod ní. Práce potrvají od 8. srpna do 3. září. Rekonstrukce budou probíhat najednou, nikoli kyvadlově. Aby lidé neměli problém se vůbec dostat domů, všichni, kterých se to týká, dostanou včas do schránek leták s potřebnými instrukcemi a kontakty. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu