• Načítám...
>

Den dětí slavili i v Čakovicích

Den dětí slavili i v Čakovicích. Skákací hrady, nafukovací skluzavka, ale třeba také hadi nebo papoušci - to všechno mohly vidět a zažít děti v rámci jejich mezinárodního svátku. Městská část Praha - Čakovice pro ně totiž uspořádala 15. ročník Dne dětí.

Reklama

U příležitosti Mezinárodního svátku dětí uspořádala MČ Praha - Čakovice hravé dopoledne pro všechny oslavence z blízkého okolí. V areálu SOŠ a SOU si děti třeba prohlédly hasičské vozidlo, navštívily zoo koutek a opékaly se i buřty. 

"Je tady zábava ve formě skákacího hradu, skluzavky, ale jsou tady i vědomostní oblasti, např. se dozví o zvířatech, nebo o práci hasičů. Mohou si prohlédnout jejich vybavení. A všechno je to samozřejmě korunováno bohatým občerstvením, protože jsme v gastronomickém zařízení," řekla Ivana Heřmánková, radní MČ Praha - Čakovice. 

"My tady prezentujeme jednak naše obory, které máme, tedy gastronomický kuchař a číšník, kuchař, potom kuchař a číšník s maturitou. Ale připravujeme žákům občerstvení, mají tady zábavu, sportovní vyžití, malují, je tady tvořivá dílnička, zvířata, párky v rohlíku, muffiny, voda, šťávu k pití a podobně, aby si to tady u nás užily," řekla Věra Nováková, ředitelka SOŠ a SOU Praha - Čakovice. 

Tradiční akce se v Čakovicích konala už po 15. a účast byla hojná. Hravého dopoledne se letos zúčastnila více než tisícovka dětí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu