• Načítám...
>

Praha 12 podpořila benefiční koncert

  • 2. prosince 2018,
  • 21:18,
  • PRAHA 12,
  • Natálie Forsterová

V Emauzském klášteře se konal benefiční adventní koncert pro Modrý klíč. Jde o neziskovou nestátní organizaci poskytující sociální služby dětem i dospělým, lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Mediálním partnerem akce byla Městská část Praha 12.

Reklama

Takto vypadal benefiční adventní koncert pro Modrý klíč, který se konal ve velkém sále Emauzského kláštera. Pro dobrou věc tady vystoupily Sestry Havelkovy a kvarteto The Swings.

"Pro nás každý ten večer, když můžeme zpívat tuto hudbu, je nový tím, že v kapele se často střídají muzikanti a jsou to vynikající muzikanti a my se na ně těšíme. Dělat koncert pro Modrý klíč je pro nás velikou radostí, pracujeme s nimi dlouhá léta a jsme šťastní za tuto možnost," řekla Petra Kohoutová, zpěvačka.

Všichni účinkující se vzdali honoráře ve prospěch neziskové organizace Modrý klíč, která sídlí v Praze 12.

"S Prahou 12 spolupracujeme úplně od začátku, protože Modrý klíč vznikl v roce 91 a sídlíme na území Prahy 12, postupně jsme získali i objekty," řekla Milana Remarová, ředitelka Modrého klíče o.p.s.

A právě v těchto objektech se organizace Modrý klíč snaží poskytnout nový domov lidem a dětem s mentálním a kombinovaným postižením.

"Naše zařízení je sociální zařízení, které má denní a týdenní stacionář a my se snažíme vybudovat novou službu domov, takže tento výtěžek je vlastně takový příspěvek na tu novou službu, abychom jí mohli vytvořit. Budeme dělat rekonstrukci bytu, na to to bude použito," řekla Milana Remarová.

Návštěvníci benefičního koncertu mohli v Emauzském klášteře přispět také koupí výrobků, které vytvořili samotní klienti Modrého klíče. V prodeji byla keramika, obrázky nebo třeba kalendář na příští rok. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu