• Načítám...
>

Butky park zahájil letní sezónu

  • 21. dubna 2024,
  • 22:01,
  • PRAHA 13,
  • Veronika Kuželková

Svou letní sezonu na Třináctce zahájil multifukční park pro děti a dospělé s názvem Butky Park. Ten se od těch ostatních liší nejen svou bohatou nabídkou atrakcí, ale také rozlohou, která je neuvěřitelných 16 tisíc metrů čtverečních. Park je tedy opravdu obrovský a každý si v něm najde to své, ať už jde o děti, sportovce, milovníky kultury, dobrého jídla a pití a nebo ty, kteří si zkrátka jen potřebují odpočinout po dlouhém dni v práci.

Reklama

Radnice Třináctky společně s Galerií Butovice uspořádala den pro ty nejmenší. Letní sezónu totiž odstartoval místní Butky park. Ten skýtá širokou škálu zábavy jak pro děti, tak i pro jejich rodiče. Vzhledem k nepříznivému počasí ale organizátoři naplánovali odpoledne plné zábavy uvnitř obchodního centra.

"Dnes se tady děje takový street festival, akorát nám to zkomplikovalo počasí, takže jsme to museli přesunout dovnitř, ale i tak si lidé mohou dát dobroty venku a zároveň tady si užít nějakou zábavu uvnitř obchodního centra. Venku si mohou ochutnat Asii, je tam skvělý veganský burger, vyloženě paní, která vás provede celou veganskou kuchyní, je tam určitě i něco sladkého, ať už rolované zmrzliny, palačinky, jak už tady můžete vidět, tak jsou tu klauni, kteří tady mají takový doprovodný program pro děti. Spolupráce s Prahou 13 je skvělá, musíme říct, že tyto programy jsou vždy nabité a my jsme spokojení," řekla Markéta Linz, event manager POS Média.

Své stanoviště zde měl místní dům dětí a mládeže, který je na Třináctce se svými aktivitami velmi oblíbený. 

"Já myslím, že si to užívají, děti tady mají bosonohou stezku, sundávají botičky, aniž bychom jim to museli říkat a jdou si stezku proběhnout, mohou si tady prstíky vyzkoušet složit papír a nebo nožičkami něco nakreslit a pro ty, co se zouvat nechtějí, máme připravenou kreativní dílničku a vyrábíme tady ptáčky. Vyrábíme je z papírových talířů, protože když street food, tak ho máme přenesený i do té výtvarky," řekla Lucie Cestrová, garant akcí pro veřejnost DDM Stodůlky.

I přes nepřízeň počasí si všichni odpoledne náramně užili a jsou v očekávání na další akce, které nám Třináctka přichystá.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu