• Načítám...
>

V Central parku na Třináctce se sešli hafíci

  • 21. dubna 2024,
  • 22:00,
  • PRAHA 13,
  • Veronika Kuželková

Unikátní sraz voříšků se uskutečnil v Central parku v Praze 13 už potřetí. Všichni si měli možnost užít pohodový psí den plný zábavných soutěží a zajímavým programem na pódiu, jako jsou rozhovory o výcviku, výchově, atraktivní ukázky, novinky v péči o psy a tak dále. VIP Patronem byl i letos známý TV moderátor Karel Voříšek. Jak letošní ročník probíhal a co všechno se v rámci něho dělo, to se dozvíte z naší reportáže.

Reklama

V Centrálním parku na Stodůlkách poblíž metra Lužiny se sešli psí miláčci. Konal se tu totiž již tradiční Hafan sraz. 

"Letošní ročník je třetí, je tady na stejném místě jenom s lehce pozměněným názvem, každopádně poprvé v naprosto strašném počasí, ale to se nedá nic dělat, to neovlivníme. Každopádně letos jsme zařadili spoustu nových soutěží, máme tady takzvaný Hafan běh, což je něco jako orientační běh, je tady tradiční soutěž Neber buřta, byla tady Zákeřná ulička a další a hlavním smyslem bylo samozřejmě pobavit pejsky a jejich lidi. A to se doufám povedlo. Strašné psí počasí pravděpodobně přilákalo strašně psů, takže to zapůsobilo přesně opačně a přišlo opravdu hodně pejsků, hodně lidí, doufáme, že se pobavili. Nachystali jsme jim zábavný program, hodně soutěží, nové soutěže a věřím, že to splnilo svůj účel. Ten prostor je tady skvělý pro psí akce, letos tady budeme s Bull Srazem 21. září už popáté, jestli se nemýlím, celkově v Praze se sraz koná už pojedenácté a popáté budeme tady v Praze na Lužinách. Ten park je úžasný, skýtá spoustu možností, zároveň je prostorný, takže se pejsci rozutečou po parku a nikdo nikomu nepřekáží a všichni si tady najdou své. Třeba ten rybník, když je tepleji, než dnes, tak i ten rybník se hodí a určitě akci uspořádáme znovu příští rok. Zkusíme vybrat lepší datum, i když je to těžké. Týden před akcí bylo léto, dnes máme zimu a mám pocit, že za týden má být zase léto, takže jsme to letos schytali, ale to se nedá nic dělat," řekla Kateřina Kašparová, pořadatelka akce Hafan sraz.

Akce byla stejně jako každý rok pořádána s podporou městské části Praha 13, a to konkrétně pod osobní záštitou pana starosty Davida Vodrážky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu