• Načítám...
>

Velikonoční jarmark v Praze 11 odstartoval sezónu trhů

  • 2. dubna 2024,
  • 22:56,
  • PRAHA 11,
  • Kristýna Svobodová

Velikonoční jarmark v Praze 11 odstartoval sezónu trhů. Stánky nabídly bohatý výběr tradičních výrobků i nápaditou výzdobu.

Reklama

Velikonoční jarmark na prostranství před Komunitním centrem Matky Terezy v Praze 11 odstartoval sezónu trhů. Stánky nabídly bohatý výběr tradičních výrobků i nápaditou výzdobu.

"My letos poprvé děláme velikonoční trhy, respektive předvelikonoční, které jsou od pondělí do čtvrtka před Velikonocemi a tady za mnou můžete vidět i nějaké velikonoční zboží, byl tady i nějaký menší doprovodný program," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Ani po Velikonocích ale nezůstane prostranství dlouho prázdné. Už od 3. dubna by tu trhovci měli pravidelně nabízet typické farmářské zboží.

"Farmářské trhy jako už tradičně na Jižním Městě jsou každé pondělí a každou středu a to, co tady můžete potkat, je ovoce, zelenina od českých farmářů, dále tady bývají uzeniny, pečivo," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Farmářské trhy se tu budou konat pravidelně až do konce listopadu. 4. prosince je pak vystřídají stánky vánoční.

"Které jsme měli i v loňském roce poprvé po několika letech a ty vánoční trhy potom budou potom nepřetržitě téměř tři týdny, s tím, že budou i víkendové programy, hudební doprovod, pohádky pro děti a tak dále," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

Všechny jarmarky a trhy navíc slibují také řadu doprovodných akcí pro dospělé i pro děti. O zábavu, sezónní zboží i možnost příjemně si oddechnout tak bude v Praze 11 po celý rok postaráno. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu